Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2022 10:10 - Точно така! Не на тролската мрежа в блог. бг!
Автор: qaufland Категория: Видео   
Прочетен: 2596 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 29.10.2022 10:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Призивът на Милена Върбанова е редно да подкрепим всички. И да призовем за прочистване от путинските троли, които перманентно бълват своята отрова, изразяваща се във възхвала на путинския сатанизъм и дива омраза към Украйна, НАТО и всичко, което не е путиноид.
Има поне 10 такива гниди/да цитирам Върбанова/, които осмърдяват постоянно с путинска пропаганда, което е несъмнено престъпно деяние. Те стоят в блога само за да разделят нацията и да всяват раздори. Те са част от путинската хибридна война, която за жалост тук е намерила удобен пристан.
Официалната държавна позиция на България е осъждане на путинския нацизъм. И тези троли, които смърдят тук, на практика са престъпници, а допускащите ги - съучастници в престъпления.
Че тия путински троли си имат фейк имитации, не само че не нарушава никакви правила и закони, а е интелигентен начин за противодействие на тия гниди. Ваксина Пфайзер за коронавирус путин19.
Изтрийте и путинските троли, и фейковете им, за да е чисто тук. 



Гласувай:
11



1. petgrig - Да!
29.10.2022 10:29
Подкрепям!
цитирай
2. notfun - ...поддържам твоят Протест..
29.10.2022 10:34
путен троли, са анонимни и зловредни..Те създават отколе,
мръсни и подли интриги, перманентни скандали и омраза, в сайта..
..тук ако нямаше партийни Троли, и 100те ника на бабаЯмболийка
ще остане..ПРАЗНО...аз го пиша това, от Първият ми ден, тук. пр 9г..
Уви, става , все по противно..
/освен теб и мен,никой,не протестира, защото...
няма, никаква.файда, както казваше и баба ми..
а аз , поради тези протести,имам наложени, 12 Бана...
за какво, говорим, изобщо...
цитирай
3. gardener - Здравейте,
29.10.2022 11:41
Като "запознат" със специалният отдел на ФСБ за външни операции, ще се опитам да изясня до нейде нашето невидение. Съществува специално подразделение, в което работят в посока САЩ (от където е изяснена информацията) над 120 души, които в последните 10 години през социалните мрежи са влияли на общественото мнение във всички Американски щати. ФБР и останалите Американски агенции за вътрешна сигурност са изяснили състава и ръководството на тази служба в Русия, както и повечето "имена" и профили на американци, които са използвали руснаците, както и броя на участниците в САЩ - обикновени американци, вярващи, че си говорят или участват в американски "народни" движения. Примерно негърската смърт на някакъв черен престъпник, починал при задържането му е на 50% организирано от Русия. Бяха "издигнали" паметник на този черен престъпник в САЩ. В Българският отде работят не повече от 10 щатни служители и над 50 местни, вербувани от "почетните" консули, които са българи. Състава на местните тролове е различен - "натурализирани" руснаци и такива с гражданство купено за 4 000 евро, за което съм писал в моя блог с адресите на продавачите на българско гражданство в Москва и Санкт Петербург. Подобна дейност извършват ПП Атака и новата, някой я наричат ВгЪзражждане, защото са проекти, пряко финансирани от спонсори. Та в България има около 3 центъра на война, ръководени от Българския отдел на ФСБ. ППартии, консулските служби и разбира се вече изгонените над 150 руски "дипломати", а останалото е заблудени хора, като вече описаните, които работят, щото така са възпитани, толкова им е акъла или така спят спокойно. Независимо от това има и други типове организация, която е свързана с голямата и различна диаспора на руснаци, живеещи в РБ, те точно се дирижират от посолството и консулските отдели. Това е на практика, останалото са помрачените мозъци на обикновени хора, които не са получили реализация и нямат доходи или са си въобразили, че мислите им струват нещо и то е недооценено.
цитирай
4. ismata - https://www.youtube.com/watch?v=kaJvgUpZtNI
29.10.2022 12:00
Ще тичаш след време зад самолета май

Историята помни че краварите винаги до сега са бягали и не са взимали чужди мекерета със тях!

Ако знаеш пони за един случай да са взимали обади ми се
цитирай
5. vacsine - Върбанката е една от тях.
29.10.2022 12:34
Върбанката е една от тях.
цитирай
6. gardener - Има и от Виетнам, подобни кадри, товариш
29.10.2022 12:48
ismata написа:
Ще тичаш след време зад самолета май

Историята помни че краварите винаги до сега са бягали и не са взимали чужди мекерета със тях!

Ако знаеш пони за един случай да са взимали обади ми се

Има и от други места, откак има камери, произведени във ФАШ. Интересно, че камерите "Киев", къф ташак или "Зорки", или Смена не запечатват таквиз моменти хисторически и краварски. А ние си спомняме за ГУЛАГ и Кръстю "Ръкофский", дето много верваше в комунизмЪТ. За доста другари от царството изтрепани като кучета в ГУЛАГ, чисти комуняги, да. Кво има да гледаме резаците, тук си имахме Слънчев ден, свинарниците в Белене и много прости комунисти, дето и до днес ни тровят живота, другарю. Сега де не ревнете за "дирите на безследно изчезналите" и за "малките ястребинчета", а?
цитирай
7. qaufland - Както се вижда, нямам модерация и не ...
29.10.2022 13:17
Както се вижда, нямам модерация и не трия коментари. И е жалко, че съвсем културният ми коментар, че тролите в блога са само путинските и затова само тях имитират, и че тролският тероризъм е от такива като iw69 и kvg55, които са тук само за да тролят, беше изтрит от това нещо.
цитирай
8. qaufland - Несъмнено. Има претенциите да е духовната водачка на путинските троли.
29.10.2022 13:19
vacsine написа:
Върбанката е една от тях.

цитирай
9. kkabakciev - Аз съм на мнение, че путлеристките тролове са ценни и трябва да ги опазваме
29.10.2022 18:35
Те са на изчезване - въпреки че се правят, че са много. Всеки от тях се възпроизвежда като мултиплицира профила си - и прочие. Може днес путлеристките тролове да са в повече от необходимото, но човечеството не бива да остава без тях. Те служат за възпиране на морална деградация сред нормалните хора. Също както не бива да се допуска избиването на хищните животни, така и путлеристките и подобните тролове трябва да останат да съществуват. За да се знае какво един нормален човек не трябва да бъде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: qaufland
Категория: Видео
Прочетен: 60121
Постинги: 19
Коментари: 69
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031